Kennismanagement


De effectieve kennisorganisatie zet haar bedrijfsmiddelen optimaal in om klanten goed en snel te bedienen. Kennis en informatie is beschikbaar en snel te raadplegen. Kenniswerkers besteden hun tijd aan het bedienen van klanten in plaats van aan een overload email en terugkerende vragen van collega's. Met onze bewezen strategie in combinatie met onze instrumenten verbeteren we de effectiviteit van kennisorganisaties.  Kennisstrategie

Met onze bewezen strategie richten we uw kennisinfrastructuur in 4 stappen in. We realiseren borging, deling & creatie en onderhouden de kwaliteit van uw bedrijfskennis.

Strategie in 4 stappen:
  • Benoemen en ordenen van kennisgebieden
  • Inrichten van instrument kennisdashboard®
  • Ordenen en indexeren van relevante kennis en informatie
  • Sturen op best practices en bewaken van kenniskwaliteit
  Service en ondersteuning

Dandelion Group neemt de verantwoordelijkheid voor de technische implementatie en het inrichten van de instrumenten. Wat ons anders maakt dan andere leveranciers is dat wij ook na het implementeren betrokken blijven en u ondersteunen in het up-to-date houden van uw instrumenten en de kwaliteit bewaken.

  Onze propositie:

Omdat het succes van kennisinstrumenten sterk samenhangt met kwaliteit, onderhoud en de juiste service ligt daar onze focus en voor u de toegevoegde waarde. Concreet betekent dat, geen kosten voor de instrumenten maar wel de service om van uw instrumenten een succes te maken.
Lees meer