Nu beschikbaar Whitepaper: Knowledge based theory of the firm.

Waar ontstaat nu concurrentie? Wat zijn de middelen om onderscheidend te zijn op de markt? Hoe wordt concurrentiekracht beinvloed en hoe weren we ons daartegen? Belangrijke vragen om te stellen en belangrijk de antwoorden te kennen. De whitepaper voor deze vragen is nu beschikbaar . Vraag ze gratis aan via het menu rechts op de homepagina.

Onlinevergelijker.nl overgenomen.

De kracht van een vergelijkingssite is reeds bewezen door een aantal van onze voorgangers. Wij zien nog meer mogelijkheden. Onlinevergelijker.nl is een zakelijke dienstverlener en zal elk bedrijf in de toekomst een ondersteuning bieden in de selectie van haar aanbieders en levaranciers.

Enterprise search module geimplementeerd

Een strategisch traject waar we enige tijd geleden mee van start zijn gegaan; Enterprise search. Herkenbaar voor iedereen dat er veel kennis en informatie verborgen ligt in organisaties. Met onze module enterprise search is dit verleden tijd. Onze krachtige zoekmachine maakt het mogelijk al uw bestanden, documenten, rapporten en verslagen snel en eenvoudig boven tafel te krijgen. Een oplossing die per direct oplevert.

Oplevering website Logical Management Solutions

Voor Logical management Solutions hebben wij een nieuwe frisse en renderende website mogen produceren. Het resultaat is dermate positief ontvangen dat LMS direct haar online aanwezigheid heeft versterkt. Meer informatie? Wij vertellen u graag meer.

Online aanwezigheid Eetcafe Jofel!

Voor Eetcafe Jofel! heeft Dandelion Group een steentje bij mogen dragen. Natuurlijk moet ook een gezellig Eetcafe een online aanwezigheid hebben. Dat hebben we dan ook gerealiseerd. Wij zijn tevreden met het resultaat.

Ondersteuning van het sportinitiatief Voetbalextra!

Sport en spel is belangrijk voor de sociale ontwikkeling van onze kinderen. Daarom hebben wij met trots het sportinitiatief van M. Groeneweg en A. Kerasovapolos voetbalextra! gesteund het een website. Bekijk het resultaat op www.voetbalextra.nl.

Oplevering Website Uconnect

Vandaag is de Site van onze partner U-connect live gegaan. Bekijk het resultaat op www.u-connect.nu.

Oplevering Website Alom Business Services

Met trots presenteren we vandaag de nieuwe site van Alom Business Service. Bekijk de site op www.alombuisinessservice.nl.